Er du en MLM ulykke?

Kender du nogen, som du kan tænke på, at besluttede at bygge en mlm forretning, var ophidset, motiverede og forsøgte at overbevise dig til at deltage? Kender du nogen, der var en gang i en mlm og derefter en anden eller ændrede 3 eller 4 gange?
Tænk på familie og venner. Kender du nogen, der var engang i far til alle MLM Amway? Lykkedes de? Er de stadig gør det i dag?
MLM skrækhistorier og ulykker er over det hele. Mange starter, men få er færdig. Hvorfor er det?
Nå hørte jeg nogen sige noget lige i går, der gav mening. “Hvis du vil afslutte, nogen undskyldning er god nok”.
I vores industri, vil der altid være udfordringer og bjerge at bestige. Hvor mange mennesker tror du gøre mega bukke kører top virksomheder i Amerika der bare fik deres med ingen indsats?
Du læse om folk i vores branche gør millioner. Tror du, de bare faldt der med ingen udfordringer eller forsøg og fejl? NOPE de kæmpede, de arbejdede deres haler og de var overlevende.
Opbygge en imperium tager tid, indsats og meget udfordring. Ingen vil bare tilfældigvis falder der. Alle har udfordringer, nogle mere end andre, men der er millioner af mlm skrækhistorier. Der er også masser af succes butikker om dér, så godt.
Forskellen mellem succeserne og fiaskoerne er den succesfulde mennesker aldrig op, de få slået ned og de komme tilbage op. Mange gange igen og igen.
Den vellykkede person mener aldrig at holde op eller at give op. Hvis du vil afslutte, er nogen undskyldning god nok. Nogle gange ting sker og du kan få forstyrret eller vred. Det sker for alle, forskellen er en succesfuld person står over for udfordringer hovedet på og ser dem på spring i radar.
Det kræver vilje til at lykkes. Det kræver stædighed og udholdenhed. Det er ikke nemt, men det er det værd.
ALLE har et valg til at lykkes eller mislykkes. Nogle gange er der en challenge forskel mellem en vinder eller en taber men en vinder afsluttes aldrig.
Da jeg startede i denne branche for 10 år siden, jeg LOVEDE at være en succes og afslutning var aldrig en mulighed jeg tillod mig. Jeg har haft min andel af op-og nedture, og nogle gange det syntes mere downs end ups.
Jeg blev slået ned, trampede på brugt og misbrugt, men jeg var også for svært at holde ned. Jeg fik op swingende flere gange end du kan tælle. Jeg gav aldrig op på min drøm om økonomisk uafhængighed og gøre en forskel.
Da jeg blev ramt med vejspærringer, gik jeg bare rundt, over eller igennem. Jeg startede over mange gange, men jeg har aldrig gav. Jeg har i dag flere faste indkomster og jeg er glad for jeg ikke gjorde blive en mlm ulykke.
Det gør mig trist at se folk, der lader de små ting blæse dem op af vandet. Det gør mig trist at se så mange mennesker med så meget mere talent end mig, bliver så fokuseret på alle negativer er at de ikke kan se skoven for bare træer. Det er trist, men sådan er livet.
Alle havde et valg til at være en mlm ulykke eller en succes, blot ved stikker det ud, at lære af vejspærringer og de hårde tider og er rundt at se tingene igennem.
Håber at se jer i toppen alle en dag.

8 thoughts on “Er du en MLM ulykke?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.