De bedste datingapps til sex

Der er mange datingapps tilgængelige på markedet i dag, men kun en håndfuld af disse er designet specifikt til sex. Feeld er for eksempel en etisk forretning, der giver nysgerrige monogame par mulighed for at finde partnere, der er interesserede i at have sex. Dens mission er at give et sikkert sted for par at interagere. Andre dating-apps, såsom Sex Messenger, er anonyme instant messaging-platforme designet til nøgen handel og sexting. Se mere på datingeksperten.dk/datingguide/sex-app/

AdultFriendFinder

I modsætning til traditionelle dating-apps har AdultFriendFinder et højt forhold mellem single mænd og single kvinder og mænd til kvinder. Dens mangfoldige medlemsbase giver dig mulighed for nemt at finde et match baseret på dine præferencer. Som du kan se, er AdultFriendFinder meget aktiv. Hvis du leder efter en partner til sex, er det bestemt et forsøg værd.

Tinder

En nylig undersøgelse viste, at to tredjedele af Tinder-brugere kun havde et eller to seksuelle møder. Af dem, der havde sex, ledte de fleste ikke efter et langsigtet forhold. Det er uklart, om resultaterne tyder på flere one-night stands i aldersgruppen dating-apps. På trods af denne uoverensstemmelse siger undersøgelsens forfattere, at der ikke er behov for moralsk panik.

Bumble

Mens Tinder er en utrolig populær app til at møde kvinder, har datingappen Bumble mere at byde på. Ud over sexede kampe har Bumble ry for at være et mere klassisk alternativ. Brugere er ofte omgivet af progressive typer med højtsindede idealer. Appen sikrer også, at brugerne ikke bliver matchet med havkat, hvilket er almindeligt blandt andre dating-apps. Så hvad kan Bumble gøre for at gøre datingoplevelsen mere kønsinkluderende?

99Flavors

Hvis du leder efter en app, der matcher dig til en specifik kønspræference, er 99Flavors en fremragende mulighed. Dens matchmaking-proces bruger en række forskellige kriterier til at vælge kompatible kampe. Siden tilbyder endda personlighedstests og renhedstests for at sikre, at du møder den rigtige person for dig. Siden er især nyttig for par, da den kan hjælpe dig med at finde personer med lignende interesser.

Happn

Sammenlignet med andre dating-apps er Happn mere intim end andre dating-apps. Du kan kun kontakte de personer, du kan lide. Det matcher dig med mennesker, du går forbi i løbet af dagen, hvilket gør processen meget mindre overvældende. Derudover giver appen dig mulighed for at sende og modtage lydklip på op til 60 sekunder. Appen er for nyligt udvidet til Indien. Men før du downloader det, bør du kende fordele og ulemper.

Feter

Feter er en app til sexede dates. Det er lidt anderledes end de fleste dating-apps. I stedet for at vælge et tilfældigt match, vælger det brugere baseret på deres interesser og placering. Du er måske ikke i stand til at møde så mange potentielle partnere med denne app, men du vil have chancen for at møde masser af ‘matches’, hvis du er villig til at bruge lidt tid på at udforske appens funktioner.