Stop tab ordre metoder

Vi har etableret, hvorfor en stop tab orden er en forudsætning for succesfuld investor. Nu lad os se på nogle af de enklere metoder.
Der er 3 grundlæggende metoder (og mange flere, vi vil ikke diskutere her) for stop, som næsten alle kan beherske. De er procenter af handlingen pris, bevægelige gennemsnit og støtte områder. Disse kan ikke dækkes i detaljer her, men du kan gøre yderligere forskning på egen hånd.
Enhver bestand, fond eller Exchange Traded Fund (ETF) du køber du tror vil gå, men der er chance for, at det kan gå i anden retningen. Det materiel du køber er $50 per aktie. Du bestemt ønsker ikke at holde det, mens det går til $25 og $10 som mange gjorde i 2000. Din første tanke bør være, hvor meget er jeg beredvillig hen til risiko, hvis jeg er forkert, hvilket kaldes din grænse for tab. Lad os vælge en vilkårlig mængde $5,00 per aktie. Der er 10%. Hvis det går ned, er det maksimale beløb, du vil tabe og du stadig har 90% af dine penge tilbage til at finde en bedre investering. Når det går vil du ønsker at beskytte din gevinst ved at flytte stop.
Når en egenkapital forskud til $55.00 dine stop på 10% burde flyttes til $49,50, der er 10% 0f $55. Når det går til $60 er dine stop nu $54. Intet kompliceret her. Der har været mange bestande, gået fra $20 til $250 og derefter ned til $2,00. Tænke, hvad et stop loss ville have gjort for dig i denne sag.
Som jeg har sagt før aldrig købe noget, medmindre det kommer. At bevægede sig støt højere samme $50 bestand i en temmelig smal handelsinterval. Hvis du beslutter at bruge en 20 dages glidende gennemsnit vil du nødt til at lave beregninger daglige eller ugentlige. Du tilføje op lukkepriser for de sidste 20 dage og dividere med 20. Dette bør gøres en gang hver uge og antallet beregnes er din tabsgarantiaftaler. Igen noget kompliceret. Jo stejlere forskud den kortere bør være antallet af dage til det bevægelige gennemsnit. Hvis du er heldig nok til at have en af disse skyrockets kan du selv være ned til en 5DMA. Nogle forhandlere anvender en 50 dages MA og andre endnu en 200-dages MA. Gensidige fonde egner sig til sidstnævnte,
Finde støtte og modstand punkter kræver en mere sofistikeret tilgang. Det er noget, du nødt til at studere. Der er mange steder på internettet, der har korte forklaringer med eksempler på, hvordan at bestemme disse punkter.
Kort du ser en bestand, fond, ETF køre og så skal du se det stoppe og sat tilbage som et trappetrin. Det vil hvile i et stykke tid med en kort op og ned sidelæns mønster, der danner før det næste træk højere. Din stop bør nu være nede på det punkt, de seneste op flytte startede. Når det forskud igen denne nuværende formation bliver stop tab punkt. Dette er ikke mekanisk og kræver en mere erfarne erhvervsdrivende at afgøre disse punkter. Når du lærer denne teknik vil du også begynde at se orden af markedet.
Beherskelse af en exit-strategi med stop loss ordrer vil straks sætte dig i de øverste 10% af alle investorer. Lære at sælge er nøglen til vellykket investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.